CV Afstellen

CV afstellen, haal een maximaal rendement uit uw cv-installatie.

Het merendeel van de CV installaties in Nederland staat niet goed afgesteld. Door een foute afstelling van uw CV installatie kan uw verbruik tot wel tientallen procenten te veel aan energie kosten.

Het is natuurlijk zonde wanneer uw nieuwe HR-ketel met 107% rendement door een verkeerde afstelling en/of onjuist gebruik niet meer dan 80% rendement behaalt. Helaas is dit wel vaak de realiteit, installateurs laten de nieuw geplaatste CV ketel meestal op fabrieksinstellingen staan terwijl er juist veel winst te behalen valt in het correct afstellen van de installatie op uw woonsituatie.

Ruim 75% van het gemiddelde gasverbruik in Nederland gaat op aan het verwarmen van woningen. De verwarming(cv)  is daarom een grote jaarlijks terugkerende kostenpost. Wanneer u op energie wilt besparen, is het dus slim om uw CV installatie goed te bekijken. Uw CV afstellen kan hierbij tot wel tientallen procenten aan besparing opleveren. Wij helpen u graag met het juist afstellen en doormeten van uw huidige CV installatie en deze in zijn geheel aan te passen op uw huidig gebruik en woonsituatie.

0minuten
Verwachte tijdsduur afstellen CV:

De getoonde prijs is een all-in afstel prijs, dit houdt in: Inclusief voorrijkosten,  afstel benodigdheden en BTW.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.