energie zuinige cv ketel plaatsen of vervangen

CV ketel plaatsen of vervangen

Heeft u een cv ketel van 10+ jaar oud? Overweeg dan deze te vervangen. Uw huidige ketel is waarschijnlijk binnenkort aan vervanging toe en de nieuwe moderne HR-ketels zijn een stuk zuiniger en schoner. De eenmalige uitgave verdient u weer makkelijk terug door het lagere gas/energieverbruik en onderhoudskosten.

Een nieuwe CV ketel heeft over het algemeen minder storingen dan een oude, wat natuurlijk ook een veilig idee is. Heeft u naast uw huidige cv-ketel een aparte geiser of boiler voor warm douche- of keukenwater, overweeg dan om deze samen met de oude cv-ketel te vervangen voor één efficiëntere combiketel. Wilt u echt veel besparen bekijk dan onze opties in onderstaande tabel en bespaar tot wel €200,- per jaar.

Bij de aanschaf van een nieuwe ketel is het vooral belangrijk dat de cv-ketel de verwarmingscapaciteit heeft die bij uw woning en leefsituatie past. Een te kleine ketel zal uw huis langzaam opwarmen en zal te veel moeten werken (dus verbruiken) om uw huis op temperatuur te houden. Een te grote ketel is duurder in aanschaf en kan onnodig veel energie gebruiken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hieronder uw mogelijkheden of neem contact met ons op voor een vrijblijfende offerte op maat.

0uur
Verwachte tijdsduur CV ketel plaatsen of vervangen

De getoonde prijs is een all-in monteer prijs, dit houdt in: Inclusief montage, voorrijkosten,  aansluitmateriaal en BTW.

Deze prijs is exclusief CV ketel.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.