CV onderhoud Heemstede

CV Onderhoud

Het merendeel van de CV ketels in Nederland wordt niet goed onderhouden. Het goed onderhouden van uw CV ketel zorgt ervoor dat uw ketel langer meegaat en daarnaast  beter, zuiniger en veiliger werkt. Een te kort aan onderhoud kan de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk verkorten.

Het is natuurlijk zonde wanneer uw nieuwe HR-ketel door een verkeerde afstelling en/of slecht onderhoud het na 6 jaar af laat weten. Uw CV Ketel is immers, vaak zonder dat u het merkt, het meest gebruikte apparaat in huis. Op het correct onderhouden en afstellen van uw CV ketel valt op lange termijn veel winst te behalen.

Ruim 75% van het gemiddelde gasverbruik in Nederland gaat op aan het verwarmen van woningen. De verwarming(cv)  is daarom een grote jaarlijks terugkerende kostenpost. Wanneer u op energie wilt besparen, is het dus slim om uw CV installatie goed te bekijken. Uw CV onderhouden en juist afstellen kan hierbij tot wel tientallen procenten aan besparing opleveren. Wij helpen u graag met uw CV Onderhoud.

CV Storing? Vaak na het aflezen van de fout code op uw CV ketel is het mogelijk een snelle en duidelijk conclusie te trekken over de benodigde werkzaamheden. Denk hier bij bijvoorbeeld aan het vervangen van een ionisatiepen of het juist afstellen van uw Co2 / o2.

0minuten
Verwachte tijdsduur CV onderhoud

De getoonde prijs is een vanaf all-in onderhoud prijs, dit houdt in: Inclusief voorrijkosten,  afstel/onderhoudsbenodigdheden en BTW.

Wanneer een CV ketel diverse reparaties vergt, bespreken wij dit uiteraard eerst met u.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.