CV reparatie heemstede

CV reparatie

Het merendeel van de CV ketels in Nederland wordt niet goed onderhouden. Het goed onderhouden van uw CV ketel zorgt ervoor dat uw ketel langer meegaat en daarnaast  beter, zuiniger en veiliger werkt. Een te kort aan onderhoud kan de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk verkorten wat ertoe leidt dat een CV vaker reparaties behoeft.

Uw CV Ketel is immers, vaak zonder dat u het merkt, het meest gebruikte apparaat in huis. Wanneer hier weing tot geen onderhoud aan wordt gepleegd kan het net als bij een auto voorkomen dat er van tijd tot tijd één of meerder CV reparatie (s) nodig zijn.

Op het correct onderhouden en afstellen van uw CV ketel valt op lange termijn veel winst te behalen. Ruim 75% van het gemiddelde gasverbruik in Nederland gaat op aan het verwarmen van woningen. De verwarming(cv)  is daarom een grote jaarlijks terugkerende kostenpost. Wanneer u op energie wilt besparen, is het dus slim om uw CV installatie goed te bekijken. Uw CV onderhouden en juist afstellen kan hierbij tot wel tientallen procenten aan besparing opleveren. Wij helpen u graag met uw CV Onderhoud.

CV Storing? Vaak na het aflezen van de fout code op uw CV ketel is het mogelijk een snelle en duidelijk conclusie te trekken over de benodigde werkzaamheden. Denk hier bij bijvoorbeeld aan het vervangen van een ionisatiepen of het juist afstellen van uw Co2 / o2.

0%
Helaas kunnen wij hier geen verwachte tijdsduur aan koppelen. Wel kunnen wij uw storing voor 100% verhelpen!

De getoonde prijs is een vanaf all-in CV reparatie prijs, dit houdt in: Inclusief voorrijkosten,  afstel/onderhoudsbenodigdheden en BTW.

Wanneer een CV ketel diverse reparaties vergt, bespreken wij dit uiteraard eerst met u.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.