Problemen met uw radiator? Bekijk voordat u een CV monteur inschakelt eerst onze checklist/handige tips:

1. Uw radiator maakt een tikkend of borrelend geluid.
Wanneer uw radiator tikkende of borrelende geluiden maakt, wijst dat meestal op lucht in uw leidingen. Ontlucht uw radiator om dit probleem te verhelpen (gebruik hiervoor een passend sleuteltje).

2. Uw radiator wordt niet volledig warm.
Ook wanneer uw radiator niet volledig warm wordt, zit er waarschijnlijk lucht in uw leidingen en is het van belang uw radiator(en) te ontluchten.

3. Uw radiator blijft koud na het ontluchten.
Wanneer uw radiator koud blijft na het ontluchten is het mogelijk dat uw ventielset storing geeft. Draai al uw radiatoren dicht en zet uw verwarming aan. Wanneer uw radiator warm wordt werkt de ventielset normaal.  Mocht de radiator niet warm worden dan is de kans groot dat uw binnenwerk geblokkeerd is of dat het probleem bij uw CV-ketel of leidingen ligt. Neem contact met ons op om het probleem op te lossen. 

4. Uw radiator voelt lauw of deels koud aan.
Wanneer uw radiator lauw of deels koud aanvoelt is het mogelijk dat de gewenste temperatuur al bereikt is. Test de thermostaat door de temperatuur hoger in te stellen. Wordt uw radiator niet warmer? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vaak kunnen wij u telefonisch advies geven en een goed beeld van de situatie inschatten.

5. Uw radiator blijft warm, terwijl de ingestelde temperatuur al is bereikt.
Waarschijnlijk sluit uw ventielset niet goed meer af. Neem hier contact op met onze CV monteur voor een snelle oplossing.

cv monteur

Hulp van een CV monteur nodig?

Erik Nootenboom
Erik NootenboomCV Monteur

info@loodgieternoot.nl

+31-(0)-6 526 777 60

Contactpagina
Cv monteur recensie Loodgieter Noot

Loodgieter Noot 
scoort een 4,9 uit de 5 op basis van Google-recensies

Werkgebied; Heemstede, Zandvoort, Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek, Bloemendaal en omgeving.