Dak reparatie loodgietersbedrijf noot heemstede

Dak reparatie

Van zware regenbuien tot felle zonnestralen, uw dakbedekking krijgt het allemaal te verduren. Om u en uw bezittingen tegen alle weersomstandigheden te beschermen is het belangrijk dat uw dak goed waterdicht is.

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen kapot zijn. Ook de nokvorsten of panlatten waarop de dakpannen bevestigd zijn kunnen gescheurd zijn of los liggen. Met name wanneer de nokvorsten nog in cement liggen, zullen hier op den duur problemen mee ontstaan. Hierdoor kan het water doorslaan met lekkage als gevolg, bovendien komen de nokvorsten dan los te liggen.

Bij een dak reparatie of renovatie komt het vaak voor dat het probleem niet bij de dakpannen ligt maar in de laag hieronder. Het is dan ook gebruikelijk uw oude dakpannen, mits deze nog goed zijn opnieuw te gebruiken. Dit bespaart natuurlijk aanzienlijk in kosten.

0dagen
Verwachte tijdsduur gemiddelde dak reparatie

In het geval van een dak reparatie of renovatie is elke situatie anders en zal beoordeeld moeten worden door één van onze monteurs om u van passend advies op maat te voorzien

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte op maat? Klik dan hier.