Dakgoten vervangen loodgieter Noot

Dakgoten vervangen, plaatsen of repareren

Er zijn verschillende redenen om uw dakgoten te vervangen, denk hierbij aan; lekkage, verrotting en/of misschien wel storm schade. Echter is het niet altijd noodzakelijk om een gehele dakgoot te vervangen. Vaak kan een lekkage op een simpele manier worden opgelost, wat aardig in de prijs kan schelen. Ook kunt u uw dakgoot laten renoveren of opnieuw bekleden met een duurzame en in verhouding betaalbare dakgoot bekleding.

Wanneer na controle blijkt dat uw huidige dakgoot niet meer te repareren valt dan is het natuurlijk mogelijk om uw dakgoot en/of dakdragers alsnog in zijn geheel te vervangen.

Mocht er sprake zijn van dak- of dakgoot lekkage na stormschade, dan is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij. In veel gevallen bestaat er een mogelijkheid om de kosten hiervan te laten vergoeden.

Zinken dakgoten:

Wij zijn gespecialiseerd in zink-werken, momenteel het meest populaire materiaal voor een dakgoot. Een zinken dakgoot heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en is makkelijk te repareren. Naast de hoge duurzaamheid geeft een zinken dakgoot ook een chique uitstraling aan een huis.

Dakgoot onderhoud tip: Wij adviseren om uw dakgoot en eventueel uw dak één á twee keer per jaar te laten schoonmaken om lekkage of onnodige kosten te voorkomen.

0uur
Verwachte tijdsduur plaatsen kunstof dakgoot van 4 meter

De getoonde prijs is een vanaf  monteer prijs, dit houdt in: Inclusief montage, voorrijkosten,  aansluitmateriaal en BTW.

Deze prijs is exclusief ophangbeugels.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.