Dakkapel reparatie heemstede

Dakkapel reparatie

Van zware regenbuien tot felle zonnestralen, uw dakbedekking krijgt het allemaal te verduren. Om u en uw bezittingen tegen alle weersomstandigheden te beschermen is het belangrijk dat uw dak goed waterdicht is.

Dakkappelen zijn vaak voorzien van een plat dak en hebben het qua weersomstandigheden zwaarder te verduren dan een hellend dak. Bij een hellend dak glijdt het regenwater immers met gemak van het dak. Op een plat dak hiertegen gaat dit een stuk moeilijker.

Om u de beste bescherming en kwaliteit te bieden werken wij bij de reparatie van dakkapellen met Bitumen of zinken dakbedekking. Bitumen is al jarenlang de meest toegepaste dakbedekking voor platte daken en ontstaat tijdens de productie van ruwe aardolie. Het duurzame materiaal is bestendig tegen alle Nederlandse weersinvloeden en zorgt ervoor dat u er de komende 25 jaar weer droog en beschermt bij zit. Een zinken dakbedekking is minstens net zo duurzaam en is qua uiterlijk iets aantrekkelijker.

0uur
Verwachte tijdsduur vervangen dak van 10m2

De getoonde prijs is een vanaf prijs, dit houdt in: Inclusief verwijderen oud dak, inclusief montage nieuw dakleer, voorrijkosten, materiaal en BTW.

Let op: de opgegeven prijs is een richtlijn. In het geval van een dakkapel reparatie is elke situatie anders en zal beoordeeld moeten worden door één van onze monteurs.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte op maat? Klik dan hier.