Hemelwaterafvoer Heemstede

Hemelwaterafvoer

Een hemelwaterafvoer (afgekort: hwa) dient om neerslag, denk hierbij aan bv regen en sneeuw vanuit de dakgoot gecontroleerd naar de grond te brengen. Een Hemelwaterafvoer wordt in de volksmond ook wel ‘regenpijp’ genoemd. De afmetingen en uitvoeringen van verschillende regenpijpen kunnen sterk uiteenlopen. Vroeger werden regenpijpen vooral van zink gemaakt. Mede door de stijgende kosten van zink, werd kunststof een aantrekkelijk alternatief. PVC en polyester zijn tegenwoordig veel gebruikte opties. Na verloop van tijd is de zinkprijs weer enigszins gedaald waardoor de populariteit van zink weer aanzienlijk toeneemt.

Van regenpijp naar regenton

Regenwater is relatief schoon en kan voor meerdere doelen goed worden hergebruikt denk hierbij aan het water geven van planten in uw tuin. Het afvoeren van uw regenwater is dan ook naast de regulieren weg op een riool ook op een natuurvriendelijk manier mogelijk middels uw regenpijp aan te sluiten op een regenton.

Is uw huidige regenpijp toe aan vervanging of wilt u een nieuwe regenpijp laten plaatsen? Neem dan hier contact met ons op.

0minuten
Verwachte tijdsduur aansluiten hemelwaterafvoer van 3 meter

De getoonde prijs is een vanaf all-in onderhoud prijs, dit houdt in: Inclusief voorrijkosten,  montage middelen en BTW.

De prijs is mede afhankelijk van de gewenste materialen.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.