gasleiding aanleggen heemstede

Gasleiding aanleggen, verplaatsen of vervangen

Het aanleggen, vervangen of  verplaatsen van een gasleiding is zeer secuur werk. Het is van groot belang dat een gasleiding correct wordt aangesloten zodat er geen giftige en licht ontvlambare gassen in uw woon of werk omgeving kunnen lekken.

Het vervangen, aanleggen en monteren van gasleidingen gebeurt altijd op basis van meerdere regels en wetten. Naast uw eigen veiligheid is het ook voor uw verzekeringsmaatschappij van belang dat uw gasleidingen zijn gelegd en aangesloten door een erkend specialist om zo de risico’s te beperken en de eventuele schadelijke gevolgen in toom te houden.

Al onze monteurs zijn gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Bovenop de normale standaarden die gelden voor het vervangen, aanleggen en/of het installeren van gasleidingen hanteren wij altijd een extra eigen controle ronde om zeker van uw veiligheid te zijn. Wij lopen onze werkzaamheden graag nog een keer met u na en zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

0minuten
Verwachte tijdsduur aanleg gasleiding van 6 meter

De getoonde prijs is een all-in monteer prijs, dit houdt in: Inclusief montage, voorrijkosten,  aansluitmateriaal, gaskraan, verwijderen van de oude leidingen en BTW.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.