Gaslekkage verhelpen heemstede

Gaslekkage

Een gaslekkage opsporen en verhelpen moet altijd snel en vakkundig gebeuren.

Wanneer u gas ruikt en vermoedt dat er sprake is van een gaslekkage, draai dan zo spoedig mogelijk de gaskraan dicht! U vindt deze vaak onderin de meterkast. Neem na het dichtdraaien meteen contact op met een erkent specialist, klik hier om direct contact met ons op te nemen. Kunt u de kraan niet vinden? Schroom dan niet ons te bellen zodat wij u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn of u telefonisch kunnen begeleiden.

Het ontstaan van een gaslekkage kan meerdere redenen hebben . Een gebroken leiding of een slechte knelling zijn de meest voorkomende oorzaken.

Sommige lekkages zijn niet altijd even makkelijk vindbaar. Gelukkig kunnen de meeste lekkages worden opgespoord en verholpen zonder destructief sloopwerk. Mocht hier wel sprake van zijn dan gaat dit altijd in overleg met de eigenaar.

0%
Helaas kunnen wij hier geen verwachte tijdsduur aan koppelen. Wel kunnen wij uw lekkage voor 100% verhelpen!

Elke situatie is anders en zal beoordeeld moeten worden door één van onze monteurs. Het vinden en verhelpen van een gaslekkage kan gepaard gaan met de nodige sloopwerkzaamheden. Wanneer dit het geval is, wordt dit eerst doorgesproken met de eigenaar.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte op maat? Klik dan hier.