keuken voor installeren

Keuken voor installeren

Wanneer u een nieuwe keuken heeft aangeschaft of veranderingen in uw huidige keuken wilt doorvoeren moeten er vaak water en/of gasleidingen worden verlegd.

Bij aanschaf van een nieuwe keuken ontvangt u van uw keukenleverancier een bouwtekening waarop uw exacte keukenopstelling staat aangegeven. Op deze tekening vindt u onder andere ook op welke plaats uw nieuwe water en/of gasaansluitingen moeten komen. Denk hierbij ook aan het overige loodgieterswerk zoals: een enkele of dubbele waterafvoer, een boiler of quooker aansluiting, het verplaatsen of verwijderen van een radiator, een kraan voor uw vaatwasser en misschien wel een buitenkraan.

Ook wanneer u zelf een nieuwe keuken plaats of enige veranderingen in uw bestaande keuken wilt doorvoeren denken wij graag met u mee.

De getoonde prijs is een vanaf prijs, dit houdt in: Inclusief aanleg nieuwe koud en warmwater leiding, aanleg nieuwe gasleiding, aanleg afvoer op een bestaande riolering, voorrijkosten, materiaal en BTW.

Let op: de opgegeven prijzen zijn richtlijnen. Elke situatie is anders en zal beoordeeld moeten worden door één van onze monteurs. Het voor installeren van een keuken is alleen mogelijk in een casco opstelling (lege ruimte)

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte op maat? Klik dan hier.