kraan vervangen

Een kraan vervangen of (ver)plaatsen

Het vervangen van uw kraan kan om verschillende redenen. Soms is een kraan gewoon aan vervanging toe. Hij lekt, heeft een slecht rendement of is gewoon niet meer helemaal van nu.

Loodgietersbedrijf Noot voert (met uitzondering van Grohe keukenkranen) geen reparatie’s uit aan kranen. Dit omdat een reparatie relatief gezien een dure en vaak maar tijdelijke oplossing is. Wij adviseren dan ook altijd om een defecte kraan te vervangen.

Ook is het mogelijk om een nieuwe kraan te plaatsen op een locatie naar wens. Denk hierbij aan de vernieuwing van een keuken, badkamer, buitenkraan of misschien wel een nieuwe wasmachineaansluiting.

Voor het vervangen van een bestaande kraan rekenen wij een vast tarief. Het plaatsen van een nieuwe kraan op een nieuwe aansluiting is afhankelijk van de situatie bij u thuis. Wij komen graag bij u langs om de opties te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te bieden.

Bekijk opties

Grohe Eurosmart keukenkraan aanbieding nu €150,-

Inc montage, BTW, aansluit materiaal en voorrijkosten
Bekijk opties
0minuten
Verwachte tijdsduur vervangen kraan:

De getoonde prijs van € 79,- is een all-in montage prijs, dit houdt in: verwijderen oude kraan, montage nieuwe kraan, voorrijkosten,  aansluit materiaal en BTW.

Deze prijs is exclusief kraan.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Klik dan hier.